Pascal JACQUES / Full Professor

UCLouvain / Engineering

De vertaling van deze getuigenis werd automatisch gegenereerd door een vertaalprogramma. Bedankt voor uw begrip.

Aan de professionele kant: – Ontwikkeling van onderzoeksprojecten met betrekking tot het oogsten van energie, energieopslag in relatie tot de vermindering van materiële middelen; – Implementatie van vragen en zorgen in lezingen en cursussen om het debat tussen studenten te ontwikkelen;- Drastische vermindering van de professionele reizen; reflectie over alternatieve manieren van uitwisseling en samenwerking.
Aan de persoonlijke kant: – Grote inspanning in de isolatie van het huis; uitvoering van natuurlijke producten;- Vervanging van brandstof verwarmingssysteem door een hoog rendement warmtepomp;- Grote inspanning in de vermindering van afval;- Zorg in het gebruik van lokale gerechten.

Originally posted 2018-05-05 02:55:55.

%d bloggers vinden dit leuk: