Bernard Knoops / Full Professor

UCLouvain / Cell and Molecular Biology

De vertaling van deze getuigenis werd automatisch gegenereerd door een vertaalprogramma. Bedankt voor uw begrip.

Hier wil ik graag mijn ervaring delen over eenvoudige veranderingen die gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd in onze manier van leven op een dagelijkse basis. Mijn doel is alleen om mijn ervaring te delen. Sinds meer dan een jaar (vanaf eind 2017) gebruik ik een elektrische fiets om naar mijn werk te gaan in plaats van mijn auto te gebruiken. De afstand tussen mijn huis en mijn werkplek is 6 km, wat niet zo veel is. Het duurt ongeveer 30 minuten van mijn deur naar mijn kantoor in plaats van 20 minuten met de auto. Bovendien is het pad naar mijn werk erg plaisant en ik moet zeggen dat het “contact” met de natuur met de fiets echt iets geweldigs is, vooral als ik mijn kantoor verlaat om thuis te komen. Ik zeg niet dat dit voor iedereen haalbaar is, gezien de afstand tussen uw huis en uw werk, die misschien te lang is om het met de fiets te doen of voor ouders die hun kinderen naar school moeten rijden, maar ik denk echt dat we moeten overwegen om de manier waarop we onze auto dagelijks gebruiken te veranderen. Het is duidelijk dat we onze gewoonten moeten veranderen. Laten we het stap voor stap doen, met eenvoudige en prettige acties die gemakkelijk te implementeren zijn.

Originally posted 2018-06-07 05:26:11.

%d bloggers vinden dit leuk: