Veronique Dehant / Professeur extraordinaire

UCLouvain / Geophysics

De vertaling van deze getuigenis werd automatisch gegenereerd door een vertaalprogramma. Bedankt voor uw begrip.

Ik probeer het reizen terug te dringen en ik wil iedereen er zeker op wijzen dat citytrips per vliegtuig onzin zijn. Ik heb momenteel enkele bewegingen geassimileerd, zoals het licht en het verwarmingssysteem uitdoen als ik er niet ben; ik heb veranderingen in mijn huis aangebracht, zoals het toevoegen van zonnepanelen enz.
Ik ga naar de sport met mijn fiets.etc.
Mijn grootste zorg houdt verband met het feit dat de inspanningen die sommigen van ons doen, niet door iedereen worden geleverd. Ieder van ons moet zijn of haar huis (indien nodig met de hulp van de maatschappij) actualiseren om het isolement en de energetische prestaties op een hoger niveau te brengen.
Klimaat moet een gemeenschappelijk doel zijn! Ik hoop dat deze acties de bevolking wakker zullen maken. We moeten allemaal prioriteit geven aan het klimaat.

Originally posted 2018-08-25 15:56:04.

%d bloggers vinden dit leuk: