Adrien Pham / English teacher

UCLouvain / Education

De vertaling van deze getuigenis werd automatisch gegenereerd door een vertaalprogramma. Bedankt voor uw begrip.

Mijn belangrijkste motivatie is om mijn studenten en collega’s te sensibiliseren voor de strijd tegen de opwarming van de aarde. Ik organiseer zero waste workshops (schoonmaak en cosmetische producten) of ik vraag mijn studenten om ze te leiden. De moeilijkheden die zich kunnen voordoen zijn natuurlijk oude gewoonten (oude gewoonten die hard sterven), maar nu de nulafvalbeweging steeds populairder wordt, zie ik dat mensen steeds meer bereid zijn om hun manier van consumeren te veranderen. Ik vind dat politici ernaar moeten streven om ongezonde producten te verbieden en nul afval en doe-het-zelf aan te moedigen.

Originally posted 2019-02-10 16:17:56.

%d bloggers vinden dit leuk: