Dries Van den Eynde / Researcher

Royal Belgian Institute of Natural Sciences / Physical oceanography

De vertaling van deze getuigenis werd automatisch gegenereerd door een vertaalprogramma. Bedankt voor uw begrip.

Ik werk aan de fysieke gevolgen van klimaatverandering, zeespiegelstijging, onweersbuienverandering, de effecten van zeespiegelstijging op golven. Ik ben ook betrokken bij het beoordelen van de milieu-impact van offshore windparken. Ik maak me zorgen over de effecten van stijgende zeespiegels en de effecten van stijgende zeetemperaturen op België en de wereld. Ik neem het openbaar vervoer en de trein zoveel mogelijk voor mijn vervoer. Ik probeer zoveel mogelijk plastic te vermijden en probeer regelmatig vegetarisch te eten. Ik heb onlangs mijn huis gerenoveerd en geprobeerd het energieverbruik te verminderen en een zonneboiler te installeren. Op politiek vlak zou het bevorderen van het openbaar vervoer, het verminderen van het aantal auto’s en het verhogen van de prijs van vluchten kunnen helpen. Ik promoot kernenergie, om nog maar te zwijgen over de moeilijkheden die met nucleair afval samenhangen …. Ik promoot windenergie en zonne-energie!


Originally posted 2018-04-29 01:44:14.

%d bloggers vinden dit leuk: