Marcos Fernández-Martínez / Postdoctoral researcher

Antwerp University / Terrestrial ecology

De vertaling van deze getuigenis werd automatisch gegenereerd door een vertaalprogramma. Bedankt voor uw begrip.

  1. Mijn grootste zorg met betrekking tot de klimaatverandering zijn de gevaarlijke terugkoppelingen tussen ecosystemen en de opwarming van de aarde, die kunnen leiden tot een hogere opwarming van de aarde dan verwacht, wat een ernstige bedreiging vormt voor het welzijn van de mensheid.
  2. In mijn dagelijks leven heb ik tot nu toe geprobeerd om de vleesconsumptie te verminderen, het aantal kilometers te verminderen (enkele dagen thuis werken) en thuis energie te besparen door de temperatuur van de verwarming te verlagen. 3. In sommige Europese landen is het openbaar vervoer nog ver verwijderd van wat het zou moeten zijn om ons onafhankelijker van onze auto’s te maken. Bovendien zijn zeer efficiënte apparaten meestal veel duurder dan de inefficiënte. We moeten overwegen om de belasting op inefficiënte machines te verhogen om energiebesparing te ondersteunen.4. We hebben moedige en moedige mensen nodig die onze landen besturen. Zij moeten op alle niveaus van het openbaar bestuur een milieudoelstelling omarmen en de controle op de particuliere sector versterken om deze op weg te helpen naar een koolstofvrije economie.

Originally posted 2018-06-16 09:03:52.

%d bloggers vinden dit leuk: